Fredagkväll

Hej! Har kollat lite på X factor, inte tillräckligt för att veta vem som åkte ut hehe men vet iallafall att Benny gick till final. Visst, det är väl kul för honom och dom som gillar honom men hur kan han stanna kvar när det ändå är en stor publik som röstar på dom yngre? Aja, jag tycker iallafall Awa ska vinna hela X factor. Hon är jättebra ju och så har hon bra framtränanden oså, det blir liksom inte tråkigt att kolla! Så tror att det blir en ganska förutsägbar final nästa vecka - men man vet ju aldrig! Hade iallafall säkert varit jämnare om Malcolm hade varit kvar, jag tror det iallafall ;)
Nu ska jag hursomhelst packa med musik i bakgrunden och sedan borsta tänderna och håret osv innan jag lägger mig i sängen framför något avsnitt av Gossip girl. Mys!

Friday

Har ju varit fredag idag - så skönt! Nu ska jag mysa framför datorn och tvn, kanske kollar på några avsnitt av Gossip girl senare, så mysigt att avsluta dagen med det. Måste packa till imorgon också men det gör jag om en stund. Aja, FRIDAY.

Snabbt om helgen + nu

Hej! Just nu sitter jag och läser bloggar, ska snart fota min outfit också men kan nog inte gå ut eftersom att det fortfarande snöar (I think) så tar nog bara inne någonstans. Senare ska jag göra något inlägg till imorgon eller söndag för att då ska jag, mamma, pappa, Erik, mormor, morfar, min morbror och hans fru på julbord. Så mysigt att det är första advent i helgen! Men kommer nog mobilblogga lite också, fast det beror ju på hur bra teckning det är där. Men tror att det kommer vara helt okej en det är bra att ha lite backup.
Aja, nu ska jag hitta något ställe att fota min outfit på, får hoppas att det är bra väder så man kan ta med kameran ut en snabbis men tror inte det.. Sneakpeak på dagens iallafall, jag som bloggar på bilden hihi =D