Söndagkväll

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, läst bloggar och spelat spel är ungefär allt haha. Imorgon åker vi ju hem och så kommer Linnea också och sover hos mig till onsdag :D Senast jag träffade henne var i augusti så det kommer bli superkul! Men nu ska jag gå upp och kolla på någon video eller något sånt, alla har gått och lagt sig men klockan är ju bara nio (i vintertid då) så jag måste hitta på något att göra hehe. Aja, puss!

Nu

Hej! Sitter i bilen med farmor och farfar nu, ska åka och köpa lite mat och sånt. Jag ska ha bananer haha, ett måste när man har blivit beroende av bananpannkakor.. ;) Hihi, men hoppas ni har en bra påskdag, PUSS!

Och förresten, sjuuukt varmt här så behöver inte ens jacka utan har bara min Hollister hoodie/tröja/kofta hehe.

Gårdagen

God morgon! Vaknade nyss och ska snart gå ner och fixa frukost. Igår fick jag tre tröjor, pengar, en jacka/tröja som jag ska byta för den var lite trasig och 7 ägg med godis och marsipan figurer osv :D Utom det så var det lunch och fika med nästan hela släkten, haha. Nej, men vi var runt 20 stycken iallafall. Lekte mycket med min kusin Elsa (tre år) också, hihi jättesöt. På kvällen när alla hade åkt utom familjen, farmor och farfar (såklart eftersom att vi var hemma hos dom), Klara, Micke och Lina (farbror och hans sambo) spelade vi kort och så. Så yes det var min dag!
Hade en superbra påsk! :D
 
Btw så byggde Erik och Klara sjukt långa domino saker, och massa broar och annat så jag kanske lägger ut någon bild senare, PUUUUUSS.