What's in my schoolbag ♥

Uppdatering

Hej! Var ett tag sen.. Och jag har bara gjort 10 inlägg på hela 2014 hittills?! Helt sjukt, har aldrig i hela mitt liv bloggat såhär dåligt. Har bara inte vetat vad jag ska blogga om osv, och finns ju inte alls lika mycket att göra/blogga om på vintern som annars. Liksom i somras kunde man bara gå ut och fota om man inte hade någon inspiration, men nu är det mörkt så fort man kommer hem och ja.. Jag är iallafall mer inspirerad till att blogga på dom andra årstiderna, men nu tänkte jag börja igen! 
 
Våren börjar ju komma (hehe ja jag ligger typ 2 månader i förväg) och när jag tänker tillbaka på dom andra vårarna jag har bloggat så blir jag superinspirerad bara av det! 
 
Men om drygt två månader har jag ju bloggat i 3 år, och någon gång var jag ju tvungen att få bloggtorka ;) Tidigare har jag bloggat varje dag utom ca. 8 dagar eller något sånt sammanlagt.. Så nu har jag haft min första paus på 3 år men nu är jag redo och peppad igen! Kanske dock tar några dagar att komma igång, men jag ska försöka så gott jag kan för vill verkligen blogga mycket :D 

Hem


Har precis dansat, var första gången på terminen och det var jättekul! Ska hem nu och sedan äta och duscha, men annars inget speciellt. Hoppas att ni har haft en bra dag!