Shocking pink

Åh, detta är heeeelt klart mitt favoritnagellack! Den perfekta rosa färgen + att det lyser i mörkret (inte om det är kolsvart, men som på bilden jag la ut här om dagen). Såå sjukt fint! Plus att det torkar superbra och är grym kvalité. Det ända minuset är att dom är ganska svåra att få tag i här i Sverige men hittar man dom inte i butik så kan man alltid beställa hem från nätet. Detta är iallafall mitt absoluta favoritnagellack nu, och kommer nog vara så väldigt länge! :D 

Nyårslöfte?

Detta är en grej som vissa har och vissa inte, jag har det för att jag tycker det är kul och att det "hör till" att ha, eller vad man ska säga. Ibland håller jag dom och ibland inte, men brukar alltid ha iallafall något litet som en kul grej. Dom vanligaste löftena måste ju vara "godisförbud", "spara pengar" och "börja träna" osv, men vill man så kan man ju göra det när som helst det är därför jag gör detta bara för att det är kul, för att vill jag göra någon kan jag börja direkt. 
 
Men vissa vill ha den där pushen av ett nytt år och det kan ju faktiskt hjälpa även om man inte tar det så seriöst - ny start liksom! Så för vissa hjälper det säkert att fortsätta genom att göra ett nyårslöfte men för vissa inte, såklart, så är det ju med allt för att alla är ju olika. 
 
I år tänkte jag iallafall ha 100 squats 100 days eller vad man ska kalla det, alltså 100 squats varje dag i 100 dagar. Som sagt, bara som en kul grej och för att se om jag kan hålla det :D För jag tycker det är spännande att se om jag lyckas ;) Sedan ska jag självklart göra bloggen ännu bättre osv, och så får vi se om jag kommer på något mer också hehe. 
 
Har ni något nyårslöfte? Brukar ni hålla dom? 
Googlebild 

Mina julklappar ♥

Här hittar ni min kanal ♥ 
 
Nu har jag gjort en video där jag visar mina julklappar som jag fick på julafton + annandagen då vi firade jul hos farmor och farfar.
Jag är sååå himla glad och tacksam över allt jag har fått, tack så jättemycket! ♥